Dette er de beste spilleautomatene i bransjen

Spilleautomater har eksistert lenge, men etter forbudet mot fysiske spilleautomater kom i Norge har utviklingen siden gått på nettet. Men hvilken skal man velge? Det finnes et hav av muligheter, enten det er mer strategiske spilleautomater eller klassiske slotspill.

Mange av dagens spilleautomater er laget på de samme prinsippene som de gode gamle man er vant til å se i spillehaller og butikker fra før, mens noen har helt andre funksjoner.

Her får du en toppliste over de aller beste!

  • Fire Joker – dette spillet kjenner mange igjen og har klassiske tre hjul og tre rader, og man kan vinne langs fem forskjellige linjer. Denne har nok mange gode minner fra tidligere, men denne nettversjonen har fått noen flere moderne funksjoner som gjør den enda mer spennende.
  • Mystery Joker – Dette spillet minner om Fire Joker, og det er om å få tre like symboler langs en av de fem linjene for å vinne. Her er det stjernen som gir den høyeste utbetalingen, men om du skulle være så heldig å få jokeren stikker du av med den desidert høyeste utbetalingen, som igjen avgjøres ut fra hvor mye du har satset.
  • Crazy Jackpot 60000 – Denne spilleautomaten er perfekt for deg som synes det går for lang tid mellom hver gang du vinner. Crazy Jackpot 60000 er laget av to hjulsett der det første har tre hjul og likt antall rader. I alt er det 27 linjer som gir gevinst om du har tre like symboler på alle hjulene i uansett posisjon vil det gi deg en utbetaling. Dette er automaten som gir meget hyppige gevinster, men utbetalingene vil være noe færre.
  • Kronesautomaten – Norges kanskje mest populære automat! Kronesautomaten forsvant fra butikkene da forbudet kom, og gikk enkelt å greit på å legge inn en krone og håpe at den tok så mye plass i automaten at flere kroner falt ut. På den tiden var det kun 7 kroner du maksimalt kunne vinne, men på nett har det økt til så mye som 100.000 kroner! Den digitale versjonen har fått noen små moderniseringer og som sagt en lang høyere premie, men ellers er klassikeren som før, akkurat slik vi liker det.