Underholdning på nettet

Vi lever i en tid der man slipper å gå utenfor sin egen dør for å finne noe morsomt å holde på med. Underholdningens verden lever vi i.

Det er så mye man kan finne på så lenge man har bredbånd og en datamaskin eller et nettbrett at det er til å bli svimmel av. Bare utvalget av spill er enormt og det er nærmest umulig å teste ut alt som finnes der ute. Man kan velge mellom utallige  sportsspill, morsomme puslespill og så mye, mye annet på internett!

Det finnes selvsagt også pengespill på nettet, så man slipper å ta den lange og kostbare turen til Las Vegas. Ikke nok med at alle de gamle spilleautomatene fra Narvesen har blitt bragt tilbake til livs på utallige nettkasinoer, man kan også spille poker mot andre mennesker og dermed eliminere husets fordel. Nettpoker har virkelig skutt opp over de seneste årene, det er bare å se på hvor mange spillere som samtidig er pålogget hos for eksempel Betsafe. Der kan man tilbringe en hel ettermiddag med å skjerpe pokerferdighetene. Nettpoker er dog ikke helt som live poker, det er ikke like lett å bløffe seg til pengene her. Man må kunne spille teknisk, med matematiske beregninger og en god oversikt over hvilke folk man spiller mot for å kunne lykkes. Her kan man tjene store penger, faktisk.

Er man dog ikke på utkikk etter en ekstra inntekt, kan man nøye seg med andre heftige spill. For eksempel har man et utvalg av såkalte MMORPG, rollespill på nettet der man begir seg ut på eventyr med tusenvis av andre mennesker. World of Warcraft og Anarchy Online er perfekte eksempler på slike spill – her spiller millioner av mennesker sammen på nettet og danner lag, organiserer turneringer og kjemper om plassene på toppen. Slike rollespill er ofte strategier, men man har også skytespill og barnespill som passer. Valget er ditt!